Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Asociaţia Funky Citizens a comparat datele a 103 municipii din România, plus cele şase sectoare ale Capitalei, în ceea ce priveşte problematica adoptării bugetelor locale.
  • Primul loc în acest clasament a fost ocupat de Primăria Sectorului 6, cu 9 puncte, Ploieștiul fiind situate la milocul clasamentului, cu 5 puncte.

Organizaţia neguvernamentală a realizat un set de criterii în ceea ce priveşte modul cum poate fi măsurată transparenţa unei primării de municipiu, fiind luate în calcul termenul de publicare al unui proiect de buget, anunţul dezbaterii pe site, „bonusul” termenului în care poate fi dezbătut, formatul deschis al datelor, organizarea unui eveniment pentru dezbaterea acestuia, dar şi termenul de adoptare. „Problema transparenţei şi a oportunităţilor de participare pentru cetăţeni rămâne însă una foarte mare – mult prea multe municipalităţi au informaţia disponibilă în formate ilizibile (PDF scanat), greu accesibile (într-un colţ de site aflăm că totuşi cetăţenii ar putea participa la dezbaterea pe buget) sau indisponibile de o manieră coerentă (informaţia este împărţită în diverse secţiuni). Din păcate, cu câteva excepţii, la acest capitol nu există multe îmbunătăţiri sau problemele majore observate sunt aceleaşi ca anul trecut”, susţin autorii studiului Funky Citizens.

Primul loc în clasamentul întocmit de organizația neguvernamentală este ocupat de Primăria Sectorului 6, cu 9 puncte. Următoarele din listă, care au acumulat opt puncte, au fost Alexandria, Braşovul, Deva, Hunedoara şi Piteştiul. Cele două municipii din Prahova, Ploiești și Câmpina, au reușit să strângă doar cinci puncte, aflându-se la mijlocul clasamentului, alături de Săcele, Salonta sau Codlea.

Citește și Ploieștiul, locul 15 în topul localităților cu cele mai puternice economii

Back To Top