Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Anastase
Categorie: Actual
  • Senatorul PNL Roberta Anastase a adresat autorităților locale mai multe întrebări legate de proiectul viitorului spital municipal.
  • „Suntem deja în luna Iunie și, încă, nu am văzut nicio declarație oficială a primăriei cu privire la rezultatele studiului de pre-fezabilitate care ar fi trebuit să fie gata în luna mai”.

„Luna trecută am vorbit cu directorul Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Doamna doctor Anca Miu e un om sufletist și un profesionist desăvârșit. De fiecare data când vorbim, nu uită să îmi amintească de lipsa de spațiu pentru tratament din spital, de condițiile în care trebuie să țină copiii, care și așa trec prin trauma unei boli care necesită spitalizare. Și eu și ea, ca mulți dintre ploieșteni, sperăm că se va construi un spital în Ploiești. Am vorbit de multe ori despre acest lucru. Suntem deja în luna Iunie și, încă, nu am văzut nicio declarație oficială a primăriei cu privire la rezultatele studiului de pre-fezabilitate care ar fi trebuit să fie gata în luna mai. De aceea m-am decis să scriu aici și să întreb public: Ce se întâmplă cu proiectul noului spital din Ploiești? S-a terminat studiul de prefezabilitate? Când va fi prezentat public? Cât costa spitalul? Pentru ce soluții de finanțare a optat Primăria Ploiești? Toate acestea sunt informații publice și cetățenii trebuie sa știe! Aștept cu interes răspunsul Primariei!”, a transmis senatorul Roberta Anastase.

Citește și Roberta Anastase interpelează doi miniștri, atrăgând atenția asupra costurilor suportate de pacienții dependenți de concentratoare de oxigen

Back To Top