Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ijp
Categorie: Actual
  • Un prahovean susține că a fost amendat în mod abuziv chiar pe strada Vasile Lupu, în fața Inspectoratului Județean de Poliție.
  • Acesta susține că a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități și că i-a prezentat polițistului care l-a amendat actele care demonstrează că este persoană cu handicap.

„Am parcat pe locul special destinat persoanelor cu dizabilități și am rugat pe cineva să urce la etaj fiindcă nu au rampă. A venit un domn polițist și mi-a cerut documentele. I-am arătat actele și mi-a zis că dacă mașina nu este inscripționată cu semnul de persoană cu dizabilități și nu am legitimație de la primărie voi fi amendat. I-am prezentat certificatul de handicap și i-am spus că nu am cum să am legitimație de la Primăria Ploiești deoarece aparțin de Primăria Drajna. Inclusiv pe spatele permisului de conducere este un cod care arată că sunt persoană cu dizabilități. O să contest amenda și o să specific că domnul agent a venit direct la mașina mea și nu a fost interesat deloc de modul în care erau parcate alte mașini”, ne-a declarat prahoveanul.

Citește și Filtru în Prahova pentru prinderea unui șofer fără permis. Bărbatul a reușit să scape, iar polițiștii l-au urmărit pe un drum forestier

Back To Top