Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi după-amiază, o avertizare de cod galben de ploi torențiale care vizează inclusiv mai multe localități din Prahova.
  • Pe durata atenționării  ANM se vor semnala frecvente descărcări electrice, dar și intensificări ale vântului.

Vremea se va schimba radical în Prahova în următoarele zile, când sunt așteptate temperaturi mai scăzute, dar și ploi torențiale și intensificări ale vântului, în special în zona de munte.

Citește și: Casă de vacanță spartă la Telega. Un tânăr de 27 de ani a fost reținut

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi după-amiază, un cod galben de ploi torențiale pentru mai multe localități din județ.

Avertizarea ANM vizează localitățile Brazi, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Poienarii Burchii, Șirna, Gorgota, Mănești, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei și Tinosu.

Pe durata avertizării, spun meteorologii, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor acumula peste 15...20 l/mp, intensificări ale vântului și căderi de grindină de mici dimensiuni.

Back To Top