Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proba scrisa bac
Categorie: Actual
  • 4.408 candidați prahoveni au susținut, luni, prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, la Limba și literatura română.
  • Din totalul înscrișilor, 351 nu s-au prezentat pentru că susținuseră testarea anterior, iar câteva zeci au absentat.
  • La nivel național, rata de participare a fost de 98%, iar 39 de candidați au fost eliminați din examen.

BAC 2022 | “Pentru această sesiune a examenului național de bacalaureat, s-au înscris 4823 de candidați. Dintre aceștia, 351 de candidați au promovat proba într-o sesiune anterioară. Un număr de 4472 de candidați au fost așteptați în centrele de examen. Au fost prezenți 4408 candidați, 64 de candidați fiind absenți”, a informat Inspectoratul Școlar Județean după proba scrisă la Limba și literatura română.

La nivel național, potrivit cifrelor furnizate de Ministerul Educației, s-a înregistrat o rată de participare de 98%. Nu s-au prezentat 2.453 de candidați, iar 39 de candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

VEZI ȘI: BAC 2022 | De râs sau de plâns? Comedia, subiectul principal la prima probă scrisă

Subiectele și baremele pentru proba de luni au fost publicat aici.

VEZI ȘI: Săptămâna emoțiilor, la Bacalaureat. Au început probele scrise

BAC 2022 | Marți, 21 iunie, este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie / candidați înscriși la această probă: 119.410), iar miercuri, 22 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00).

Back To Top