Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă seară, pe strada Depoului din Ploiești. Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost lovit de un autoturism.
  • În urma impactului, pietonul a fost rănit și a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Ploiești.

Accidentul rutier s-a produs pe strada Depoului din Ploiești. Un bărbat în vârstă de 81 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, a fost acroșat de un auto.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto. În cazul pietonului, rezultatul a fost 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pietonul a fost transportat la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În zona unde s-a produs accidentul rutier nu au fost probleme legate de trafic. 

Back To Top