Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Ședința Consiliului Local Ploiești a generat, marți, ample discuții, pe ordinea de zi figurând și proiectul privind asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru relocarea pepinierei, zonă în care există intenția realizării viitorului spital județean.

 Mai bine de trei ore a durat, marți, ședința Consiliului Local Ploiești și nu au lipsit nici dezbaterile tensionate între primarul municipiului Ploiești și aleșii PNL.

Citește și: Ședință tensionată la Consiliul Local Ploiești. Dezbateri aprinse pe tema preluării unui teren de la Consiliul Județean Prahova

Printre proiectele de hotărâri care au generat discuții aprinse s-a aflat și cel referitor la asocierea cu Consiliul Județean Prahova pentru relocarea pepinierei, zonă unde ar urma să fie construit viitorul spital județean.

Totul a plecat de la afirmația că pepiniera, care a aparținut SGU, a fost deja relocată, iar proiectul de hotărâre nu ar mai avea obiect. Consilierul local Gheorghe Sîrbu, președinte de ședință, a explicat însă că pe baza hotărârii ar urma să fie alocate fondurile aferente relocării. Însă de aici, până la discuții aprinse nu a lipsit mult, subiectul fiind amplificat de replicile dintre primarul municipiului și consilierii locali PNL.

Citește și Ședință cu scântei la Consiliul Local Ploiești. Primarul Volosevici, în război deschis cu grupul consilierilor liberali

„Pot să mă bag și eu sau este ceartă în familie?”, a fost întrebarea amuzantă a consilierului local (PSD) George Botez, care, împăciuitor, a sugerat ca atenția municipalității să fie alocată mai mult către viitorul Centru de Radioterapie, nu către proiectul Consiliului Județean legat de viitorul spital județean.

Back To Top