Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont
Categorie: Actual
  • Un număr de 18 apeluri prin care se solicită intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional Salvamont.
  • În urma intervențiilor au fost salvate 19 persoane.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 19 persoane, dintre acestea nouă fiind predate la serviciilor de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. A fost înregistrat şi un deces, rolul salvamontiştilor reducându-se la recuperarea victimei şi predare către serviciul IML”, informează Salvamont România.

Potrivit sursei citate, şase apeluri au fost pentru Salvamont Predeal, două apeluri pentru Salvamont Buşteni, Salvamont Prahova și Salvamont Gorj, câte un apel pentru Salvamont judeţul Braşov şi Salvamont Zărneşti, Salvamont Hunedoara şi Salvamont Valea Jiului, Salvamont Caraş-Severin, Salvamont Maramureş, Salvamont Bacău, Salvamont Cluj, Salvamont Satu Mare.

Sursă foto: Salvamont România

Citește și Doi alpiniști, recuperați din Bucegi de salvamontiștii din Bușteni. Operațiunea de salvare a durat aproape 5 ore

Back To Top