Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

test rapid covid
Categorie: Actual
  • Estimările citate de ministrul Sănătății arată că, în câteva săptămâni, România ar putea ajunge să confirme, zilnic, până la 12.000 de noi infectări.
  • Alexandru Rafila se așteaptă, însă, ca acest val să treacă până la momentul reluării activității în școli și grădinițe.

Ministrul Sănătății spune că ”noul val pandemic se va epuiza până la deschiderea şcolilor”, fiind de așteptat ca trendul ascendent să se mențină doar 4-5 săptămâni, interval în care țara noastră va ajunge să raporteze, din nou, zilnic, peste 10.000 de noi cazuri Covid.

„Acest nou val pandemic se va epuiza până la deschiderea şcolilor, lucrul ăsta aproape sigur şi va exista un interval de timp cu un număr mic de cazuri. Sigur, pot apărea şi alte valuri pandemice, dar până la urmă eu cred că lucrurile au intrat într-o anumită normalitate, pe care am regăsit-o de data aceasta şi la Ministerul Educaţiei, în sensul dorinţei de a păstra şcolile deschise. Şi vom monitoriza, vom propune aceeaşi modalitate de monitorizare a evoluţiei pandemiei în România, dacă va fi cazul, nu automat, care să ţină cont de gradul de solicitare şi de încărcare a sistemului de sănătate, nu, pur şi simplu de un număr de cazuri care poate nu avea niciun fel dă relevanţă sau o relevanţă foarte mică şi care ţinea şcolile închise fără să fie persoane internate în spital. E clar că poţi lua măsuri pe un termen limitat, însă foarte limitat, nu aşa, să ţinem şcolile închise luni de zile, copiii să piardă foarte mult din acumularea de cunoştinţe şi mai ales să piardă foarte mult din modul lor de viaţă şi de dezvoltare normală”, a declarat Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, potrivit România TV.

Din cauza numărului mare de infectări din ultimele zile, autoritățile vor relua, de marți, transmiterea raportărilor la fiecare 24 de ore.

VEZI ȘI: Ministerul Sănătății reia raportările zilnice privind cazurile Covid. Numărul de infectări crește rapid

 

Back To Top