Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parchet ploiesti anchetă accident târgoviște
Categorie: Actual
  • Tânărul de 22 de ani care a accidentat mortal o fată de 13 ani, din Târgoviște, a fost reținut joi, a anunțat IJP Dâmbovița.
  • Ancheta este derulată de un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.
  • Între timp au loc cercetări și cu privire la polițiștii care au organizat dispozitivul care a acționat la înmormântarea victimei, când mai mulți agenți au fost bătuți de rudele fetei decedate.

“Șoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reținut, ca urmare a ordonanței dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat IJP Dâmbovița.

Tragicul eveniment a avut loc pe o trecere de pietoni de pe Calea București din Târgoviște, iar cazul a fost în atenția publică multe zile după aceea, din cauza scandalului izbucnit la înmormântarea victimei. Mai mulți polițiști au fost bătuți, atunci, de rudele fetei.

Ca urmare a acestor incidente, trei bărbați, rude ale adolescentei decedate, au fost reținuți.

Polițiști anchetați după înmormântarea fetei ucise în accidentul de pe 7 iulie

De asemenea, zilele trecute, șeful Poliției Române a dispus declanșarea cercetării prealabile față de șeful Poliției Târgoviște și alți trei polițiști, pentru gestionarea defectuoasă a dispozitivului instituit la înmormântarea adolescentei ucise în accidentul de pe calea București.

“Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 12 iulie a.c., în Târgoviște, județul Dâmbovița, o echipă mixtă din cadrul I.G.P.R. și I.G.J.R. a evaluat modul de pregătire, organizare și conducere a misiunii.

VEZI ȘI: Cinci polițiști bătuți la înmormântarea unei fete ucise într-un accident pe trecerea de pietoni VIDEO LINK

Din cadrul I.G.P.R., la Târgoviște, s-au deplasat specialiști ai Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică.

În urma analizei, au fost identificate aspecte privind o gestionare defectuoasă a dispozitivului instituit, la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște.

Având în vedere cele constatate, șeful Poliției Române, chestor principal Benone-Marian MATEI, a dispus declanșarea cercetării prealabile, față de șeful Poliției Municipiului Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți 2 polițiști, cu funcții de execuție.

De asemenea, în cauză a fost dispusă declanșarea unei cercetări administrative, cu referire la posibile pagube materiale cauzate de avarierea unei autospeciale și folosirea armamentului din dotare.

În subsidiar, au fost constituite 2 dosare penale, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv purtare abuzivă, în care unitatea de parchet competentă desfășoară cercetări.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de I.G.J.R., la I.J.J. Dâmbovița, au fost dispuse măsuri în sarcina comenzii unității, cu privire la respectarea întocmai a fluxului informațional și intensificarea cooperării cu celelalte structuri teritoriale, în scopul cunoașterii în dinamică a situației operative și a anticipării și prevenirii unor astfel de situații, pe viitor”.

Back To Top