Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

DEEE
Categorie: Actual

ADI Deșeuri anunță demararea unei campanii de colectare a deșeurilor de echipamente electrice în mai multe zone din județ.

„Între 1 august și 7 octombrie 2022, ADI Deșeuri Prahova, Asociația ECOTIC și ROSAL GRUP SA îndeamnă locuitorii orașelor și comunelor din aria de delegare 2 – Boldești Scăeni, 3 – Drăgănești, 4 – Urlați, 5 – Vălenii de Munte, 6 – Valea Doftanei să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (DEEE).

Începând cu luna august, cetățenii sunt încurajați să predea deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice în mod responsabil în cadrul campaniei Orașe curate și Comune curate, urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kilograme să primească un premiu instant.

Premiile oferite sunt:

-       Minim 5 kg DEEE – 1 bec LED

-       Minim 16 kg DEEE – 2 becuri LED

-       Minim 26 kg DEEE – 2 becuri LED și bilet tombolă.

Premii tombolă:

  • Aspirator
  • Mașină tocat carne
  • Fier de călcat

Locuitorii orașelor și comunelor vor beneficia de servicii gratuite de preluare de la domiciliu a DEEE-urilor voluminoase apelând la numărul 0244 933. O echipă a operatorului de salubritate ROSAL GRUP SA se va deplasa și va ridica DEEE-urile voluminoase de la domiciliu, respectând cerințele sanitare și de siguranță”, se arată într-un comunicat al ADI Deșeuri Prahova.

Citește și Campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, la Râfov

Back To Top