Categorie: Actual
  • Scandalul legat de sistarea apei calde de la Ploiești a generat o serie de reacții din partea reprezentanților USR Prahova.
  • Consilierul local Radu Simionescu (PNL) a taxat imediat comentariile lansate în spațiul public de către deputatul Mihai Polițeanu (USR). 

 Deputatul USR Mihai Polițeanu a avut mai multe puncte de vedere cu privire la sistarea apei calde din Ploiești. Consilierul Local (PNL) Radu Simionescu a taxat imediat comentariile lansate în spațiul public de parlamentarul USR.

Citește și: Deputatul Mihai Polițeanu, la protest: Trebuie să se reia imediat furnizarea apei calde  VIDEO LINK

„Cu toții suntem conștienți de situația critică în care se află Ploieștiul! Totuși, unii au început campania electorală și uită că sunt la putere vrând să pară în opoziție! Cum este să ai Viceprimr USR al Ploieștiului și Vicepreședinte USR al Consiliului Județean Prahova și să faci pe lupul moralist?! Ploieștenii și prahovenii ne-au ales pentru a-i reprezenta și a găsi cele mai potrivite soluții, nu pentru a poza în victime ale opoziției când, de fapt, noi suntem la putere. Demagogia este în floare, domnule deputat!”, a susținut Radu Simionescu, consilierul local PNL.

Foto sursă: Facebook - Radu Simionescu, consilier local PNL

Back To Top