Categorie: Actual
  • Subiectul legat de lipsa apei calde la Ploiești a generat ample dezbateri, una dintre propunerile lansate de Consiliul Județean Prahova fiind ca Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești să preia serviciul de termoficare.
  • Într-o informare transmisă, joi, aleșilor locali, RASP explică termenii în care se poate prelua serviciul de termoficare.

 Ploieștiul a rămas fără apă caldă începând cu data de 1 august, iar de atunci au existat numeroase discuții atât la Consiliul Județean Prahova, cât și la Primăria Ploiești privind soluționarea acestei probleme.

Citește și: SURSE APH. Volosevici, în ședință informală: „Să luăm CET Brazi și să-l dăm pe încredințare directă altui operator”

Consiliul Județean Prahova a propus, miercuri, ca serviciul de termoficare să fie preluat de către Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești.

Într-o informare transmisă aleșilor locali se precizează că acest lucru ar putea fi posibil numai în cazul în care RASP Ploiești ar derula proiecte cu fonduri europene.

Citește și: Horia Tiseanu și-a dat demisia din funcția de director al ADI Termo Prahova

„Având în vedere că RASP nu deruleză proiecte de investiții cofinanțate din fonduri europene așa cum este prevăzut în art 28, alin. 3 din Lege 51/2006, soluția pentru asigurarea acestui serviciu de utilitate publică ar putea fi transformarea Regiei Autonome de Servicii Publice în societate comercială sau înființarea unui nou operator economic”, se precizeză în adresa RASP Ploiești.

ADRESA RASPdocument-RASp.jpg

RASP.jpg

raspuns-3.jpg

Back To Top