Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Regulamentul cu privire la amplasarea spațiilor comerciale cu caracter provizoriu va fi modificat din nou la Ploiești, conform unui proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică.
  • Comercianții au un nou termen până la care trebuie să amplaseze noul model de chioșc, respectiv 1 decembrie  2022.
  • Cei care se conformează vor putea beneficia de contracte cu o durată de 5 ani, respectiv până în 2027. Proiectul prevede și cânteva excepții.

Proprietarii spațiilor comerciale cu caracter provizoriu amplasate pe domeniul public primesc o nouă păsuire pentru amplasarea noului model de chioșcuri. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre prin care se propune modificarea regulamentului privind amplasarea spațiilor comerciale pe domeniul public.

Citește și: Localitățile din Prahova care vor primi bani pentru înlăturarea efectelor produse de alunecări de teren și inundații

Regulamentul aprobat la începutul anului cu privire la spațiile comerciale cu caracter provizoriu viza că noile chioșcuri trebuie amplasate în termen de șase luni de la aprobarea hotărârii Consiliului Local Ploiești.

Noul proiect de hotărâre prevede, însă, posibilitate prelungirii contractelor temporare încheiate la finele lunii februarie 2022 până în 2027, cu obligația ca până la data de 1 decembrie 2022 comercianții să amplaseze noul model de spațiu comercial. 

Conform propunerii, „toate formele contractuale de ocupare temporară a domeniului public sau privat al Municipiului Ploiești în vigoare la data de 28.02.2022 ce privesc structuri de vânzare de comerț stradal, care fac obiectul dispozițiilor prezentului regulament se vor prelungi pentru o perioadă de 5 ani, respectiv până la data de 1 martie 2027, cu condiția ca până la 1 decembrie 2022, agenții economici să se conformeze dispozițiilor actualului Regulament”.

În caz contrar, „formele contractuale de ocupare temporară a terenului se consideră desființate de drept, fără a mai fi necesară punerea în întârziere sau vreo altă formalitate prealabilă”, se prevede în noul regulament propus.

Regulamentul ar urma, dacă proiectul de hotărâre este aprobat, să nu se aplice în Parcul Municipal Vest, Parcul Regele Mihai I (parcul de la Sala Sporturilor) și Parcul Memorial Constantin Stere, dar nici în cazul spațiilor comerciale cu caracter provizoriu din incinta piețelor administrate de SC Hale și Piețe (doar în spațiile aflate sub acoperișul piețelor), dar nici în Piața Mixtă Obor.regulament-ploiesti-proiect.jpg

Back To Top