Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caniculă 9 august
Categorie: Actual
  • Valul de căldură va persista și la începutul săptămânii viitoare.
  • ANM a actualizat, sâmbătă dimineață, avertizările meteo, anunțând temperaturi sufocante, în majoritatea regiunilor, inclusiv luni și marți.

Cea mai nouă atenționare de caniculă emisă de ANM este valabilă până pe 9 august, inclusiv.

VEZI ȘI: Un nou val de caniculă. Temperaturi de 37 de grade la umbră, în București și 22 de județe

canicula 6 9august

“Sâmbătă și duminică (6 și 7 august), valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării,  disconfortul termic va fi ridicat, iar local indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Luni și marți (8 și 9 august), valul de căldură se va restrânge spre regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime nu vor coborî sub 18...21 de grade”, anunță meteorologii.

Pe de altă parte, sâmbătă și duminică vor fi perioade scurte și pe arii restrânse cu manifestări de instabilitate atmosferică. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la începutul săptămânii viitoare, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta pe arii mai extinse în jumătatea de nord-vest a teritoriului.

Back To Top