Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au reușit, vineri, depistarea unui minor în vârstă de 14 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, toate comise pe raza municipiului Ploiești. 
  • Minorul este acuzat de șase furturi din diverse societăți comerciale, dar și din două autoturisme.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a precizat că, în perioada 15 noiembrie 2021- 27 iunie 2022, minorul ar fi comis șase fapte de furt din diferite societăți comerciale, precum și din două autoturisme.

Citește și: Autocar cu români, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit

Minorul ar fi sustras din societățile comerciale produse alimentare, produse cosmetice, dar și sticle cu băuturi alcoolice, iar din autoturisme, sume de bani și 2 telefoane mobile. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

Având în vedere probatoriul administrat, potrivit IPJ Prahova, față de minor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Back To Top