Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni au efectuat, vineri, în mai multe intervale orare, mai multe acțiuni de control pe șoselele din Prahova.
  • În timpul raziilor, peste 140 de autovehicule au fost controlate, fiind efectuate aproximativ 40 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul DrugTest.

Polițiștii rutieri din cadul Inspectoratuui de Poliție Județean Prahova- Poliția Municipiului Ploiești- Biroul Rutier și Poliția Municipilui Câmpina au desfășurat, vineri, în mai multe intervale orare, mai multe acțiuni pe raza de competență în vederea asigurării unui climat optim de siguranță rutieră pe drumurile din județ.

Citește și: Localitățile din Prahova care vor primi bani pentru înlăturarea efectelor produse de alunecări de teren și inundații

Acțiunile de control s-au desfășurat în Ploiești și Câmpina, dar și pe raza comunelor Brebu, Cornu, Filipeștii de Pădure, Florești, Provița de Jos și Telega.

Polițiștii, potrivit IPJ Prahova, au acționat  pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere greve, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoativ.

Totodată, la acțiunea organizată de polițiștii Poliției municipiului Ploiești-Biroul Rutier, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Prahova au participat și specialiști RAR, în vederea verificării stării tehnice a autovehiculelor care se deplasează pe dumurile publice.

În cadrul acțiunii, potrivit IPJ Prahova, au fost controlate peste 140 de autoveicule, fiind efectuate aproximativ 40 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul DrugTest. În acest context, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 14 bicliștilor care se deplasau pe bicicletă, deși consumaseră băuturi alcoolice, fiind înregistrate valori de 0,65 mg/l, 0,59 mg/l, 0,45 mg/l, 0,18 mg/l și 0,16 mg/l, 13 pentru defecțiuni tehnice, 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri ale participanților la trafic. Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 17.500 de lei. Totodată, pentru neregulile constatate au fost reținute și 8 certificate de înmatriculare.

„Le reamintim conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu conducă sub influența alcoolului sau a altor substanțe, să acorde prioritate de trecere participanților la traficul rutier care au acest drept, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier, iar pietonilor, le recomandăm să respecte prevederile legale privind traversarea părții carosabile”, a precizat IPJ Prahova.

Back To Top