Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Lista supermarketurilor din Prahova unde înghețata a fost comercializată poate fi verificată AICI
  • Această decizie a fost luată ca urmare a detectării unor urme de 2-Cloroetanol (2CE) într-un lot specific de produse Häagen-Dazs.

 Mai multe supermarketuri din România au luat decizia retragerii de la comercializare a mai multor sortimente de înghețată Häagen-Dazs ca urmare a contaminării cu pesticide. Acestea sunt: Profi, Cora, Selgros, Mega Image, Carrefour, Kaufland și Auchan.

Comunicatul producătorului: 

General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată comercializate în România:

Belgian Chocolate 8X460 ml cu termen de valabilitate 30/03/2023 Macadamia Nut Brittle 8X460 ml cu termen de valabilitate 04/04/2023 şi 21/04/2023 Cookies & Cream 8X460 ml cu termen de valabilitate 22/04/2023 Macadamia Nut Brittle 24X95 ml cu termen de valabilitate 24/04/2023 Belgian Chocolate 24X95 ml cu termen de valabilitate 07/04/2023

Această decizie a fost luată ca urmare a detectării unor urme de 2-Cloroetanol (2CE) într-un lot specific de produse Häagen-Dazs și este întreprinsă ca măsură de precauție. Acțiunea are loc în urma unor investigații care au stabilit că sursa neconformității este un furnizor individual și se limitează la anumite date limită de consum ale anumitor produse din lotul în cauză.

După ce a investigat în mod proactiv această problemă pentru a determina sursa, General Mills ia măsura de precauție de a retrage în mod voluntar toate loturile afectate de Häagen-DazsTMdin toate punctele de vânzare din România.

Investigațiile amănunțite întreprinse de General Mills cu privire la cauza principală a acestei probleme de neconformitate au indicat că nivelurile de urme de 2-Cloroetanol (2CE) pot fi depistate la un ingredient asigurat de către unul dintre furnizori. Nivelurile substanței detectate depășesc cu puțin limitele de detecție analitic.

Vă reamintim că lista supermarketurilor din Prahova unde înghețata a fost comercializată poate fi verificată AICI

Back To Top