Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

David Popovici
Categorie: Sport
  • David Popovici și-a trecut în palmares un nou record și încă o medalie de aur, după finala probei de 200 m liber, în cadrul Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima.
  • Și Bianca Costea a  reușit, tot azi-noapte, calificarea în finala de la 100 m liber.

“România și-a trecut în cont o nouă medalie de AUR la această ediție a Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Succesul a fost realizat de extraordinarul David Popovici, în finala probei de 200 m liber.

Sportivul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46.18  min. și a câștigat fără emoții medalia de AUR cu un nou record al competiției.

Astfel, după aurul de la Mondialele de seniori, aurul de la Europenele de juniori și aurul de la Europenele de seniori, David își trece în palmares și aurul la Mondialele de juniori, întregind astfel o vară fantastică pentru el și pentru natația românească”, a anunțat Federația Română de Natație.

VEZI ȘI: David Popovici crede că poate să își doboare propriul record

Cursa din finală poate fi urmărită aici.

“Bianca Costea s-a calificat în finala probei de 100 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Sportiva noastră a înotat în prima semifinală, pe care a încheiat-o pe locul al doilea, cu timpul de 56.45 s, al patrulea din semifinale.

Astfel, Bianca și-a câștigat locul în finala de mâine noapte, de la ora 3:14, ora României” potrivit unui alt mesaj publicat pe pagina de Facebook a FRNPM.

Back To Top