Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Brașov, a fost lovit, duminică noapte, de o locomotivă la ieșirea din stația CF Câmpina, în dreptul orașului Breaza.
  • Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați, duminică noapte, prin apel 112, de către mecanicul unei locomotive care circula pe direcția Chitila spre Brașov, despre faptul că la ieșirea din stația CF Câmpina, în dreptul orașului Breaza a surprins și lovit un bărbat care se afla în apropierea gabaritului liniei firului 1 de circulație.

Citește și: Accident rutier cu victime în Prahova, la Râfov, provocat de un șofer beat și fără permis

În baza sesizării, potrivit IPJ Prahova, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Brașov. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma evenimentului fertoviar, bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Back To Top