Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, lansat în dezbatere publică, vizează majorarea tarifelor pentru curățarea căilor publice și deszăpezire în municipiul Ploiești.
  • Măsura este propusă în contextul majorării salariului minim pe economie la nivel național, dar și a creșterii cheltuielilor cu combustibilul și a modificării cheltuielilor de la rampa de depozitare a deșeurilor.

 Proiectul de hotărâre de Consiliu Local, lansat în dezbatere publică, vizează modificarea tarifelor pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire în municipiul Ploiești.

Citește și: Un nou regulament pentru utilizarea trotinetelor electrice la Ploiești - PROPUNERE

Solicitarea operatorului de salubritate căi publice este motivată, potrivit raportului întocmit de Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești, în contextul în care au apărut modificări în cheltuielile de depunere a deșeurilor la rampă, dar și ca urmare a actualizării cheltuielilor legate cu compustibilul, ținând cont de creșterea accelerată a prețului la motorită.

Solicitarea de majorare a tarifelor pentru serviciile prestate pentru curățenia căilor publice și deszăpezire este justificată și ca urmare și a creșterii salariului minim brut pe țară, la nivelul anului 2022, în cuantum de 2.550 de lei/lună.

Tarifele propuse pentru curățarea căilor publice și deszăpezire, conform proiectului aflat în dezbatere publică:

tarife-salubrizare-ploiesti.jpg

tarife-salubrizare-Ploiesti-2.jpg

Back To Top