Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Un nou regulament privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, a fost lansat în dezbatere la Ploiești.
  • Proiectul de hotărâre de Consiliu Local prevede inclusiv obligațiile utilizatorilor de trotinete electrice, precum și sancțiuni pentru cei care nu vor respecta noile condiții de utilizare a acestor mijloace de transport.

 Noul regulament privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public, a fost lansat în dezbatere publică la Ploiești.

Citește și: Anunțul Primăriei Ploiești cu privire la modernizarea Cartierului Râfov

Proiectul de hotărâre prevede că se interzice circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice pe care se poate circula cu o viteză mai mare de 50 km/h, dar și faptul că utilizatorii unor astfel de mijloace de transport sunt obligați să aibă asupra lor actul de identitate. 

„În timpul utilizării în zone aglomerate (parcuri, zone pietonale, piețe agroalimentare, universități, licee, școli, grădinițe, complexe comerciale etc), viteza va fi adaptată la limita evitării oricărui pericol, fără a depăși 10 km/oră”, se arată în proiectul de hotărâre aflat în dezbatere publică.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, conducătorul trotinetei electrice trebuie să aibă vârsta de cel puțin 14 ani, iar casa de protecție este obligatorie pentru persoanele cu vârsta sub 16 ani, atunci când se deplasează pe partea carosabilă.

Citește și: EXCLUSIV APH: Halele Centrale Ploiești, închise de ANPC

Proiectul mai prevede și sancțiuni inclusiv pentru utilizatorii trotinetelor electrice care nu respectă viitorul regulament. În acest caz, amenzile pot ajunge între 200 și 400 de lei, cu precizarea că dacă plata se realizează în termen de 15 zile se va achita jumătate din minimum amenzii.

 

 

Back To Top