Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tulburari alimentatie
Categorie: Actual

 

• Potrivit estimărilor Asociației pentru Prevenirea și Tratarea Tulburărilor de Alimentație (APTTA), peste 400.000 de persoane din România suferă de o tulburare vizibilă de alimentație.
• Tulburările de comportament alimentar sunt considerate boli psihice care pot pune în pericol viețile persoanelor care suferă de acestea.
• Tinerii reprezintă un procent relevant când vine vorba de bolile de alimentație.

Consultantul în nutriție Ana Szabadszalasi atrage atenția că tulburările de comportament alimentar sunt considerate boli psihice care pot pune în pericol viețile persoanelor care suferă de aceste disfuncții. În plus, subliniază ea, în afara ajutorului pe care îl poate oferi un nutriționist, este necesară și intervenția psihologică sau psihiatrică.

Mai mult, bolile de alimentație au cele mai mari rate de mortalitate dintre toate bolile psihice, atrage atenția Asociația pentru Prevenirea și Tratarea Tulburărilor de Alimentație - APTTA. Potrivit statisticilor asociației, 20% dintre oamenii care suferă de anorexie nervoasă vor muri prematur din cauza complicațiilor cauzate de boala de alimentație, incluzând aici suicidul și probleme cardiace.

CITEȘTE ȘI: Lipsa somnului are efecte nocive pentru sănătatea fizică și psihică

Specialista în nutriție a explicat că și bărbații, indiferent de vârstă, suferă de tulburările de alimentație. Statisticile arată că 10%-15% dintre cei care suferă de anorexie sau bulimie sunt bărbați.

Mai mult, anorexia este a treia cea mai comună boală cronică printre adolescenți, mai arată APTTA. Tinerii sunt foarte afectați de bolile de alimentație, arată un studiu al Asociației pentru Prevenirea și Tratarea Tulburărilor de Alimentație: una din 100 de adolescente cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani suferă de anorexie nervoasă.
Mai multe pe: rfi.ro

CITEȘTE ȘI: Înscrieri la Centrul Județean de Excelență Prahova! Testarea în vederea admiterii va avea loc pe 1 octombrie

Back To Top