Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prahova în acțiune caritabil
Categorie: Actual
  • Un nou proiect social a fost lansat de Prahova în Acțiune.
  • "Prin sport noi facem bine!" este o inițiativă care a venit deja în ajutorul unor prahoveni aflați în situații extrem de dificile.
  • Un tânăr bolnav de cancer și familia unui cioban care s-a stins din viață, lăsând în urmă soția și doi copii, sunt printre primii beneficiari.

“«Prin sport noi facem bine!» este un proiect inițiat și derulat de Prahova în Acțiune, care îmbină fotbalul cu actele de caritate. Iubitori ai fotbalului din Partidul Prahova în Acțiune, dar și simpatizanți joacă săptămânal fotbal și strâng anumite sume de bani pe care le donează unor cazuri sociale. Proiectul a pornit în vara acestui an și au fost susținute 3 cazuri sociale. Coordonatorul proiectului este Cristian Ionescu, consilier local al Partidului Prahova în Acțiune, ajutat de George Vasilescu.

Deviza proiectului este «Jucăm, ne distrăm,  ajutăm și sportul îl promovăm!»", spun reprezentanții Prahova în Acțiune.

Speranța tatălui unei fetițe de 2 ani

Un tânăr diagnosticat cu cancer pe creier a fost printre primii beneficiari ai acestui demers:

“Costel Ardelean în vârstă de 32 de ani este fiu, soț şi tată al unei fetițe de 2 ani.

În urma descoperirii unei tumore pe creier, după prima operație, și în urma investigațiilor specifice, medicii au constatat malignitatea țesutului canceros. Riscul cel mai mare este că celulele maligne să se dezlipească, să treacă în circuitul sanguin / limfatic, să ajungă și la alte organe și să creeze metastaze. Pentru următoarea operație Costel Ardelean are nevoie de 14.300 Euro. Acum situația financiară precară a familiei nu permite strângerea acestei sume de bani. El are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face bine şi a trăi alături de familia sa iubitoare.

Haideți să-l ajutăm pe Costel Ardelean să se facă bine şi să-și crească fetița. Împreună putem aduce speranța în această familie!

Prahova în Acțiune prin proiectul «Prin sport noi face bine» a donat primii, 2.000 lei ( aprox 430 de euro)  din cei 14.300 Euro necesari pentru a face operația. Donează şi tu!

Povestea lui Costel Ardelean o găsiți și pe pagina «Speranță pentru România». 

Puteți dona în următoarele conturi :

CONT ÎN LEI: RO46BTRLRONCRT0611174101

CONT ÎN EURO: RO93BTRLEURCRT0611174101

NUME BENEFICIAR : ALEXANDRA NICHITA”

Apel pentru familia unui cioban din Slănic care și-a pierdut viața

Inițiatorii proiectului au încercat, zilele acestea, să vină și în sprijinul Minodorei Elena Mărculescu, din Slănic. În cadrul proiectului, i-au oferit acesteia și celor doi copii ai ei 1.000 de lei. De asemenea, au lansat un apel și către alte persoane care îi pot ajuta pe cei trei membrii ai familiei rămase fără tată, singurul care avea un venit:

“Prahova în Acțiune prin proiectul «Prin sport noi facem bine» direcționează astăzi suma de 1.000 lei de către Mărculescu Minodora Elena din Slănic, văduvă și mama a doi copii, de 8 ani , respectiv 10 ani.

Tatăl copiilor era cioban și asigura singura sursă de venit a familiei, însă printr-o tragică întâmplare a fost omorât, lăsând pe drumuri trei persoane, o mamă și cei doi copii minori. Acum situația financiară precară a familiei nu permite acoperirea cheltuielilor lunare de întreținere și nici spațiul de locuit nu este suficient pentru cei trei, întrucât au doar o cămăruță mică.

Văduva și copiii ei orfani de tată mai au nevoie de o cameră, care va trebui construită până vine frigul. Până la această oră, administrația locală nu i-a ajutat, motiv pentru care ne-am mobilizat noi ca să îi ajutăm! Pentru ca mama să poată să-și crească copiii are nevoie de ajutorul nostru financiar!

Povestea doamnei Mărculescu Minodora Elena din Slănic o găsiți pe pagina noastră.

Prahova în Acțiune, prin proiectul «Prin sport noi face bine», a donat primii 1.000 lei, necesari pentru a le construi o cameră.

Donează și tu pentru acest caz social din Slănic! Orice sumă, cât de mică, e binevenită!

Coordonator Proiect - Cristian Ionescu Tel. 0731 743 662.”

VEZI ȘI: Mihai Apostolache, consilier județean Prahova în Acțiune: „Actuala criză din Ploiești este generată de lipsa dialogului instituțional”

VEZI ȘI: Consilierul local Ștefan Alexandru (Prahova în Acțiune): „Avem soluții pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești încă din 2021”

 

Back To Top