Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenționare de cod portocaliu de ploi abundente, avertizare valabilă în mai multe județe din România.
  • Zona de munte din Prahova este vizată de un cod galben de ploi torențiale și de vânt puternic, în timp ce la Ploiești mercurul în termometre va urca până la valori de 32 de grade Celsius.
  • În intervale scurte de timp sau prin acumulare, la munte, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

 Atenționare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, avertizare care vizează și zona de munte din Prahova, este valabilă în intervalul 15 septembrie, ora 14.00 - 16 septembrie, ora 21.00.

Citește și: Credite cu acte false la peste 160 de CAR-uri din țară. Polițiștii prahoveni au descins în București și alte trei județe

În intervalul menționat, potrivit ANM, în vestul, centrul și nord-vestul țării, precum și în zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp. Perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică și ploi abundente vor fi în zilele următoare în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile intracarpatice. 

Citește și: Palatul Culturii din Ploiești va fi consolidat și reabilitat cu finanțare prin PNRR

Tot în zona de munte, inclusiv din Prahova, este în vigoare și un cod galben de vânt puternic, avertizare valabilă în intervalul 15 septembrie, ora 10.00 - 15 septembrie, ora 22.00. Vântul, potrivit ANM, va avea intensificări susținute la munte, îndeosebi pe creste, unde rafalele  vor depăși 80...100 km/h și temporar în sudul și estul Transilvaniei cu viteze în general de 55...65 km/h. Local și temporar, intensificări ale vântului se vor semnala și în regiunile sud-estice.

Citește și: Portarul Andreas Leitner a semnat cu Petrolul

Cod portocaliu de ploi torențiale în mai multe zone din România

Meteorologii au emis și o atenționare de cod portocaliu de ploi torențiale și furtuni, avertizare valabilă în intervalul 15 septembrie ora 17.00 - 16 septembrie, ora 12.00, avertizare valabilă în mai multe județe din România. Local, potrivit ANM, în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și nordul Carpaților Orientali vor fi perioade cu averse torențiale, vijelii puternice, frecvente descărcări electrice și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 40...60 l/mp și izolat 70 l/mp.

Back To Top