Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Minora Nacu Andreea Alexandra, în vârstă de 15 ani, din Ariceștii Rahtivani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
  • Mama fetei a sunat la poliție și a anunțat dispariția minorei. 

Polițiștii din cadrul Secției nr.7 de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați, joi, 22 septembrie, în jurul orei 15.45, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa Nacu Andreea Alexandra, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu său din comuna Ariceștii Rahtivani, fără a mai reveni până în prezent.

Citește și: Scandal între vecini, aseară, la Ploiești. A fost nevoie de intervenția Poliției și a Ambulanței

Minora are greutate aproximativ 60 de kg, înălțime 1,55 - 1,60 metri, constituție atletică, ten deschis, păr blond până la umeri, ochi albaștri, fără semne particulare.

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că minora, la momentul plecării, purta pantaloni de culoare albastru, hanorac gri, bluză de culoare albă cu model (flori negre), încălțăminte de culoare albă și un ghiozdan negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Back To Top