Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ora de iarnă
Categorie: Actual
  • În noaptea de 29 spre 30 octombrie, România va trece la ora de iarnă.
  • Duminică va fi cea mai lungă zi din an, după ce ora 4.00 va deveni ora 3.00.
  • CFR Călători a anunțat că schimbarea orei nu va modifica mersul trenurilor.

La noapte, România revine de la ora de vară, care se aplică din ultima duminică a lunii martie, la ora Europei de Est sau “ora de iarnă”. Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră, iar 4.00 va deveni ora 3.00, astfel că mâine va fi cea mai lungă si din an.

Schimbarea se face în fiecare toamnă, în ultima duminică din luna octombrie, și este o convenție adoptată pentru a beneficia cât mai mult de lumina naturală, în condițiile în care, pe timp de iarnă, ziua devine mai lungă decât noaptea și se întunecă mai devreme, în timp ce ora de vară, în perioada martie – octombrie, permite economisirea energiei.

Trecerea la ora de iarnă nu va afecta mersul trenurilor

“CFR Călători informează că începând din 30 octombrie 2022, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

În noaptea de 29/30 octombrie 2022, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 30 octombrie 2022, între staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare”, a informat CFR Călători.

Citiți și: Comandament pentru deszăpezire la Ploiești, pentru iarna 2022 - 2023

Back To Top