Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • La nivelul municipiului Ploiești a fost constituit comandamentul pentru deszăpezire pentru iarna 2022 - 2023 și a fost aprobat un plan de măsuri.
  • La dispoziția cetățenilor, care vor să semnaleze diverse probleme legate de deszăpezire, vor exista mai multe numere de telefon.

 Comandamentul pentru deszăpezire pentru iarna 2022 - 2023 a fost constituit, prin dispoziție, la nivelul municipiului Ploiești. Sediul comandamentului va fi la Regia Autonomă de Servicii Publice.

Citește și: Credit de 1,8 milioane de lei la SC Hale și Piețe pentru investiții - PROIECT

Din Comandamentul pentru deszăpezire, conform dispoziției emise, fac parte reprezentanți ai Primăriei Ploiești, inclusiv ai Direcției Tehnice și Direcției de Comunicare, precum și directori ai Regiei Autonome de Servicii Publice, Servicii Gospodărire Urbană (SGU) și SC Transport Călători Express (TCE). Totodată, din comandamentul de deszăpezire mai fac parte reprezentanții operatorului care asigură serviciul de deszăpezire, respectiv Blue Planet Services, precum și ai Poliției Locale Ploiești și ai Poliției Municipiului Ploiești.

Conform planului de măsuri aprobat, în iarna 2022 - 2023, pe străzile din municipiu, pentru combaterea poleiului și zăpezii, vor fi folosite ca materiale antiderapante clorura de sodiu (numai în amestec cu inhibitor de coroziune), clorura de magneziu (în stare pură, cât și amestec), amestec antiderapant de clorură de sodiu și nisip (proporția recomandată 1:1) și soluție de clorură de sodiu (poate fi folosită numai dacă operatorul de salubritate SC Blue Planet Services își va organiza activitatea de preparare a acesteia).

Citește: Campusul de la UPG Ploiești, încălzit cu energie geotermală. Proiect cu finanțare norvegiană și co-finanțare de la Consiliul Județean Prahova

La dispoziția cetățenilor vor exista mai multe numere de telefon pentru semnalarea problemelor legate de deszăpezire. Astfel, ploieștenii vor putea suna la dispeceratul Primăriei Ploiești: 0244/984 și la 0244/ 595063, la 0752027539, precum și la 0800800884 și fax: 0244/542958.

Back To Top