Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă noapte, pe raza localității Fântânele, după ce un conducător auto a încercat să evite o căruță și a intrat cu mașina într-un autoturism.
  • În urma impactului, o femeie în vârstă de 41 de ani, pasageră într-un autoturism implicat în accident, a fost transportată la spital.
  • Căruțașul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, avea 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 28, respectiv 44 de ani și un atelaj hipo, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Citește și: Elon Musk aduce miliardarii lumii să petreacă Halloween la Bran

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că, potrivit primelor verificări, s-a stabilit faptul că în încercarea de a evita un atelaj hipo care se afla staționat pe marginea părții carosabile, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 44 de ani ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, o pasageră de 41 de ani, din autoturismul condus de bărbatul în varstă de 44 de ani a fost rănită, necesitând transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La testarea cu aparatul etilotest a căruțașului, aparatul a indicat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că nu s-au înregistrat probleme de trafic. 

Back To Top