Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

REPER
Categorie: Actual
  • La finalul săptămânii trecute, REPER și-a lansat manifestul politic și a organizat o caravană care va străbate multe județe.
  • Duminică, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache au fost la Ploiești și, alături de deputatul Andrei Lupu, au vorbit despre modul în care văd viitorul formațiunii politice.

„Este pentru prima oară când România are un program politic așezat în jurul cetățeanului. Discutăm despre calitatea vieții, despre nivelul de trai, despre statul în 5D (deschidere, democrație, digitalizare, descentralizare și dreptate), despre educație… Sunt soluții concrete și este o viziune a României pentru următorii 30 de ani care să arate că se poate trăi bine în țara noastră. Nu se poate realiza niciun fel de proiect de țară decât în parteneriat cu cetățeanul”, a declarat Ramona Strugariu, europarlamentar și copreședinte REPER.

„Vrem să avem membri angajați, activi și pregătiți, dornici de implicare. Am avut, împreună cu copreședintele REPER Dragoș Pîslaru, o întâlnire cu mediul de afaceri din Prahova”, a declarat deputatul Andrei Lupu. „Am învățat o lecție atunci când am fost la guvernare, în 2016 și în 2020, am învățat că nu e ușor să atragi oameni competenți pentru implicare politică și suntem conștienți că foarte mulți oameni competenți din societate nu se simt atrași de apartenența la un partid politic. Abordarea noastră va fi aceea de a deschide o școală politică a partidului pe care o vom pune la dispoziția tuturor celor care vor să se implice în viața publică fără să fie neapărat și membri de partid. Ne asumăm această abordare și vom investi în acești oameni pentru alegerile din 2024. În această caravană vrem să interacționăm cu cât mai mulți oameni”, a adăugat europarlamentarul Dragoș Tudorache.

Citește și Andrei Lupu, deputat: „Nu ne permitem scamatorii politice”

Back To Top