Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atac urs bucegi
Categorie: Actual
  • Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Prahova așteaptă probe recoltate de la ursul împușcat aseară, după ce a atacat și ucis o tânără, pe Jepii Mari.

Animalul care a ucis-o pe fată, pe un traseu din Bucegi, a fost împușcat la scurt timp după aceea.

Citiți și: MINISTRUL MEDIULUI, MIRCEA FECHET, DUPĂ ATACUL MORTAL DE URS, ÎN BUCEGI: METODA RELOCĂRII NU DĂ REZULTATE. UN URS CARE SE APROPIE DE O AȘEZARE UMANĂ TREBUIE ÎMPUȘCAT SAU ETANASIAT

Comportamentul acestuia nu ar fi unul tipic și însuși șeful Salvamont România a arătat că acest caz ar trebui analizat cu mate atenție.

Citiți și: FATA DE 19 ANI A FOST ATACATĂ PE POTECĂ. ȘEFUL SALVAMONT: „PROBABIL CINEVA VA STUDIA CARE E COMPORTAMENTUL ANIMALELOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ ȘI VA IDENTIFICA CE S-A ÎNTÂMPLAT”

Animalul va fi testat inclusiv pentru rabie. „Suntem pregătiţi să aducă probe pentru examen anatomo-patologic şi virusologic pentru rabie. Avem oricum protocol şi la toate animalele sălbatice care sunt împuşcate noi facem examen virusologic şi anatomo-patologic. Aşteptăm să aducă ursul sau probe”, a declarat, pentru Agerpres, George Stratulat, șeful ANSVSA Prahova.

În cauză, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

Citiți și: TRAGEDIA DIN BUCEGI. DOSAR PENAL PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ, DAR ȘI PENTRU BRACONAJ, DUPĂ ATACUL MORTAL AL UNUI URS

Foto ilustrație

Back To Top