Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

arbore hyperion
Categorie: Știri internaționale

 

• Cel mai înalt copac din lume a ajuns și cel mai protejat copac de pe planetă.
• Cei care sunt prinși în apropierea lui riscă închisoare și o amendă uriașă.
• Arborele sequoia de coastă (sequoia sempervirens) a ajuns la 115,92 metri.

 

Hyperion, care a fost consemnat în Cartea Recordurilor, ca fiind cel mai înalt copac din lume, este interzis, în mod oficial, vizitatorilor. Cei care vor fi prinși în apropierea lui riscă închisoare și amendă. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Parcului Național Redwood din California care au transmis că oricine este prins în apropierea copacului riscă până la șase luni de închisoare și o amendă de 5.000 de dolari.

Arborele se află în adâncul parcului și nu are niciun traseu care să ducă la el. Cu toate acestea, s-a confruntat cu o degradare severă din cauza amatorilor de senzații tari care l-au vizitat începând din 2006, când a fost găsit de o pereche de cercetători.
Arborele face parte din specia sequoia de coastă (sequoia sempervirens) și este înalt de 115,92 metri. A fost numit Hyperion, unul dintre Titani și tatăl zeului soarelui Helios și al zeiței lunii Selene, în mitologia greacă,
„Hyperion este situat în afara traseului, printr-o vegetație densă și este nevoie de o tăiere intensă a tufișurilor pentru a se ajunge la el”, se arată într-o declarație pe site-ul parcului național.

CITEȘTE ȘI: Perseidele. De unde putem putem vedea meteorii?

„În ciuda călătoriei dificile, popularitatea crescută datorată bloggerilor de călătorii și site-urilor de internet a acestui copac din afara traseului a dus la devastarea habitatului din jurul lui Hyperion”, se arată în comunicat. „În calitate de vizitator, trebuie să decideți dacă veți face parte din conservarea acestui peisaj unic – sau veți face parte din distrugerea lui?”.
În plus, din cauza semnalului slab de GPS și telefonie mobilă, există riscul ca, dacă un turist se pierde sau este rănit în zonă, să nu poată fi salvat, a declarat Leonel Arguello, șeful resurselor naturale al parcului, titrează digi24.ro.
Pe lângă eroziunea și daunele cauzate la baza copacului, numărul mare de vizitatori duce la probleme de mediu, în urma turiștilor fiind găsite deșeuri.
În plus, zona este amenințată de incendiile de pădure, care sunt tot mai frecvente și extinse în California.
Sursa: digi24.ro

VEZI ȘI: Dosarul Revoluției. Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, trimiși din nou în judecată pentru infracțiuni contra umanității. CRONOLOGIE

Back To Top