lumanari aprinse republicii gemeni
Categorie: Știri locale

Astăzi, în comuna Drăgănești, va avea loc înmormântarea gemenilor de doi ani și o lună care murit miercuri seară, după au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești (VEZI DETALII).

Trupurile neînsuflețite ale micuților Moise și Beatrice au fost ridicate de la IML de străbunica lor.

Mama copiilor, Andreea, a fost și ea externată, aceasta aflându-se la Psihiatrie de la momentul producerii tragediei (VEZI DETALII). Femeia ar fi mers de vineri după-amiază la Drăgănești și se pare că astăzi va fi prezentă la înmormântare.

Aceasta se afla în locuință în momentul producerii tragediei, dar într-o altă încăpere, cu băiețelul în vârstă de 5 ani. Femeia asculta muzică și făcea un live pe Facebook în timp ce ambulanțele, chemate de martorii la nenorocire, ajungeau la fața locului și încercau să-i salveze pe cei mici. Mama a aflat ce s-a întâmplat de la echipajele care i-au bătut la ușă (VEZI DETALII).

Analizele efectuate în spital au arătat că, la momentul respectiv, aceasta nu s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Între timp a ieșit la iveală că în locuință se mai afla o persoană, o prietenă a mamei. Aceasta a declarat că era în bucătărie în momentul în care copiii au căzut.

Apel pentru fratele gemenilor care au murit

Băiatul de 5 ani, fratele mai mare al gemenilor, se află acum la tată. Pe un grup de pe Facebook, mai multe persoane s-au mobilizat pentru a-l sprijini pe copil, dată fiind situația financiară precară a familiei respective:

“Azi l-am cunoscut pe David, frățiorul gemenilor decedați, cazul care efectiv ne-a șocat pe toti și pe taticul lui.

Tot ce vom strânge vom investii în David, nu le ducem BANI!

El va trăi în curte cu verișorii lui din partea tatălui.  O curte plina de copiii cu o situație financiara foarte grea.

Alimentele și produsele de igiena sunt baza. Au o baita mica în casa lor .

Hainele din nou sunt o problema pentru toti, dar mai ales pentru David. L-am dus azi la medicul de familie impreuna cu tatăl lui și ne-am chinuit sa-i bagam piciorușele mici intr-o pereche de adidași și mai mici.

(…)

Cei ce vreți sa ne fiți alături, va asteptam cu bratele deschise.

Avem mare nevoie de voi, de sprijin,  iar el, copilul asta nevinovat merita câteva clipe de fericire. Doar noi i le putem oferi.

Atasez un cont pentru donatii.

RO37RZBR0000060019089230-Macovei Marilena

Revolut -0725126462 - codul meu revolut.me/macoverkyu

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, a scris pe pagina sa de Facebook Marilena Macovei, o prahoveancă implicată până acum și în alte astfel de campanii sociale.

Foto: Facebook/ Mamici prahovene

Back To Top