Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod roșu vânt stâlp electric isu
Categorie: Știri locale

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că rețeaua electrică a fost afectată de rafale, azi-noapte, la Valea Doftanei și Sinaia, localități alertate cu privire la riscul de producere a unpr fenomene meteo extreme în contextul unei avertizări cod roșu de vânt.

La miezul nopții, 574 de consumatori erau nealimentați cu energie electrică, la Valea Doftanei, și cinci la Sinaia. Problemele au apărut în condițiile în care în zona montană a județului Prahova a fost valabil, până la ora 23.00, un cod roșu de vânt, pe durata căruia rafalele au atins o viteză de 150 km/h.

De altfel, cele două localități s-au numărat printre cele avertizate, vineri seară, de ISU Prahova, printr-un mesaj RO-Alert, cu privire la pericolele care pot apărea din cauza fenomeneleor meteo extreme.

VEZI ȘI: Cod roșu de vânt puternic în zona de munte din Prahova. ISU a transmis un mesaj RO-ALERT

În zona montană a județului este valabil în continuare, până sâmbătă, la ora 10.00, un cod portocaliu. “În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 ianuarie) și în prima parte a zilei de sâmbătă, în zona înaltă (în general la peste 1700 m) a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120...140 km/h, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă”, a avertizat, încă din cursul zilei de ieri, ANM.

Foto ilustrație (arhiva ISU Prahova)

Back To Top