Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

intervenții vant acoperis ISU Prahova
Categorie: Știri locale

Și zona joasă a județului Prahova a fost măturată de rafale puternice, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Până la ora 7.00, aici a fost valabil un cod galben de vânt. Pe durata atenționării, echipajele ISU au avut intervenții în mai multe localități.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au anunțat că au fost solicitați, din nou, azi-noapte, la Bușteni, pentru îndepărtarea unui copac căzut.

VEZI ȘI: Copaci doborâți de vânt la Cheia, pe DN 1A, și pe Valea Prahovei

Intervenții în Ploiești, Bărcănești și Blejoi

Însă nu numai nordul județului a fost afectat de rafale. Și în zona joasă, vântul, care a suflat cu 60 km/oră, a produs pagube, în unele cazuri fiind necesar, de asemenea, sprijinul pompierilor.

În ultimele ore, echipajele ISU Prahova au avut intervenții la Ghighiu (com. Bărcănești), pentru degajarea unui cort pe structură metalică, și la Blejoi, pentru degajarea unui panou publicitar. De asemenea, pompierii au acționat în patru puncte din Ploiești, tot pentru degajarea unor elemente de construcție smulse de rafale. A fost vorba inclusiv despre acoperișul și peretele unei case de pe str. Găgeni, din municipiu. Cei doi locatari au fost evacuați și duși la un centru de asistență socială.

VEZI ȘI: Sute de consumatori au rămas fără curent electric, la Valea Doftanei și Sinaia, în urma avertizării cod roșu

Foto ilustrație (arhiva ISU Prahova)

Back To Top