Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest soferi in ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Șoferi din toată țara au anunțat că vor participa, pe 30 iunie, la o acțiune de  amploare împotriva scumpirii carburanților.
  • La Ploiești, joi seară, o coloană formată din zeci de mașini a blocat zona centrală și Bulevardul Republicii.

Șoferii ploieșteni au ieșit la protest la câteva ore după ce Guvernul a adoptat o ordonanță privind posibilitatea acordării unei reduceri de 50 bani la litrul de carburant cumpărat.

Imagini din timpul acțiunii de joi sară puteți vedea AICI.

VEZI ȘI: OUG pentru reducerea cu 50 de bani a preţului la carburanți intră în vigoare pe 1 iulie

Măsura nu i-a convins, se pare, mai ales că, în fapt, în ultimele luni, prețul benzinei și al motorinei s-a dublat, iar acest nu se reflectă numai la sumele plătite în benzinării, ci și la scumpiri ale produselor, inclusiv creșterea prețurilor la alimente.

Așa cum ar promis, pe 30 iunie, în jurul orei 20.00, zeci de șoferi din Ploiești au protestat, aproape blocând traficul pe unele dintre marile artere de circulație din oraș. Acțiunile de acest fel au început acum câteva săptămâni, cu blocarea benzinăriilor de proprietarii de mașini care alimentau de câțiva zeci de bani sau alegeau să plătească în monede.

VEZI ȘI: Benzinărie blocată de zeci de mașini. Protest al șoferilor împotriva scumpirii carburanților

Foto: INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top