Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mama gemenilor proces
Categorie: Știri locale
  • Un nou termen, al treilea, este programat pentru 9 septembrie, la Judecătoria Ploiești, în dosarul de ucidere din culpă al femeii ai cărei gemeni au murit anul trecut, după ce au căzut pe geam, de la etajul 10.
  • În august s-a împlinit un an de la tragedia care a zguduit o țară întreagă.

Dosarul în care mama gemenilor este acuzată pentru ucidere din culpă a fost trimis în judecată în primăvara acestui an, iar procesul a început în luna iulie, cu o amânare. La al doilea termen, de ieri, judecătorii au stabilit deja deliberarea și au amânat pronunțarea pentru data de 9 septembrie.

"Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului și s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în nici un fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor", au anunțat, moartea micuților, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

O filmare apărută în noaptea tragediei sugera că, în momentul în care cei doi copii au căzut de la fereastra apartamentului aflat la etajul 10 al unui bloc de pe Bd. Republicii, mama lor se afla în altă cameră și făcea un live pe Facebook.

VEZI ȘI: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești față de cel de-al treilea copil

Foto: Facebook/ Mamici prahovene

Back To Top