Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiect european gradinita noua ploiesti strada postei
Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a emis astăzi ordinul de începere a lucrărilor la noua grădiniţă cu program prelungit de pe strada Poştei, în cadrul unui proiect european cu o valoare totală de 6,2 milioane de lei.

"Municipiul Ploiești este beneficiarul contractului de finanțare nr. 4932/13.11.2019 pentru proiectul «Construire grădinița cu program prelungit pe strada Poştei nr.23», cod SMIS 127215 în cadrul POR 2014 - 2020, Axa prioritară 4 - 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiție 4.4.- Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formarea profesională pentru dobândirea de competenţe şi învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație şi formare, Obiectiv specific 4.4 - Creșterea calității infrastructurii în vederea accesului sporit la educație timpurile şi sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă. Reamintim că, în data de 22.02.2021, s-a încheiat contractul de lucrări (inclusiv proiectare) nr.4354 cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. - S.C. Pacic - Proiectare şi Antrepriza Construcții Industriale şi Civile S.R.L. - S.C. Montin S.A. având ca subcontractanți S.C. Alert Prod Service S.R.L. şi S.C. Socomizo Construct S.R.L.  - prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L.", anunţă Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis astăzi. Prin acest proiect european este propusă construirea unui nou sediu de grădiniţă, care va avea o structură cu subsol, parter şi etaj.

Citiţi şi: Daniel Nicodim: „În acest an demarăm lucrările pentru o nouă grădiniţă cu program prelungit în centrul Ploieştiului”

Noua unitate va funcţiona cu program prelungit. Noul sediu va fi ridicat în curtea Grădiniţei cu program prelungit nr. 38, pe strada Poştei, într-o zonă cu o densitate ridicată a populaţiei. Autorităţile mai menţionează că lucrările se vor realiza fără a afecta cursrile din clădirea actuală a grădiniţei şi că sediul realizat prin proiectul european propune "un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar".

Primăria trebuie să asigure 55% din costuri la acest proiect european

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.223.202,68 lei, din care valoare totală eligibilă 2.866.309,59 lei , din care nerambursabilă 2.808.983,40 lei.

Obiectivul de investiţii a fost propus pentru finanţare în mandatul trecut, când administraţia Dobre îi solicitase firmei care asigură consultanţă pentru proiecte europene să pregătească alte trei obiective similare. La momentul respectiv a fost un întreg scandal, după ce mai mulţi consilieri au reclamat că proiectele propuse aveau valori estimate foarte mari, iar finanţarea de la Uniunea Europeană, asigurată pe baza unor standarde de cost raportate la numărul preşcolarilor, asigura doar o parte din suma necesară. Proiectul pentru grădiniţa de pe strada Poştei, pentru care finanţarea europeană e undeva la 45% din valoarea totală estimată, a fost cel mai avansat dintre cele patru şi, la momentul actual, e singurul cu o şansă reală de implementare.

Back To Top