Categorie: Administraţie
  • Persoanele interesate să desfășoare activitatea de recenzor trebuie să depună o cerere la Registratura Primăriei Ploiești.
  • Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate.

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că este în căutare de recenzori. Persoanele interesate să desfășoare activitatea de recenzor sunt rugate să depună o cerere în acest sens, la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești.

„Administrația publică ploieșteană anunță cetățenii că, pentru buna desfășurare a Recensământului populației și locuințelor în teritoriu, cercetare statistică complexă și de anvergură, este necesară completarea numărului de recenzori la nivelul municipiului nostru. Astfel, persoanele interesate să desfășoare activitatea de recenzor sunt rugate să depună o cerere în acest sens, la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești (Piața Eroilor, nr. 1A - parter). Pentru relații suplimentare, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 0244/516052”, a anunțat Primăria Ploiești.

Citește și: RECENSĂMÂNT. Locuitorii din Râfov beneficiază de asistență la autorecenzare până pe 27 mai

Plata recenzorilor se face în funcție de numărul de chestionare completate în cadrul interviurilor „față în față”, respectiv câte 7 lei pentru «Secțiunea pentru recenzarea persoanei» și câte 3,5 lei pentru «Secțiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secțiunea pentru recenzarea spațiului colectiv de locuit».

Back To Top