Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova intenționează să se asocieze cu localitățile Valea Călugărească și Călugăreni pentru acordarea de sprijin financiar în vederea realizării unor lucrări de interes local.
  • Suma propusă să fie alocată, marți, 31 mai, pentru cele două comune prahovene este de 950.000 de lei.

 Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, programată marți, 31 mai, figurează și un proiect prin care se propune asocierea instituției cu două localități din județ, pentru realizarea unor lucrări de interes local.

Conform proiectului de hotărâre se propune alocarea a 250.000 de lei pentru comuna Călugăreni, în vederea construirii unui foraj de alimentare cu apă.

Totodată, dacă proiectul va fi aprobat, Consiliul Județean Prahova va aloca 700.000 de lei comunei Valea Călugărească, pentru două proiecte de infrastructură. Primul proiect vizează lucrări de punere în siguranță pe râul Teleajen în satul Pantazi (350.000 de lei), iar cel de-al doilea proiect se referă la modernizarea punții pietonale peste râul Teleajen, sat Pantazi (350.000 de lei).

 

Back To Top