Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova dispune, începând de joi, de o autospecială nouă de stingere cu o capacitate de 10.000 de litri de apă, absolut necesară în cazul unor incendii violente.
  • Noua dotare face parte dintr-un proiect derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) care și-a propus în acest an reînnoirea parcului auto la nivel național.

 Prahova va beneficia, începând de joi, de o nouă dotare. Este vorba despre o autospecială de stingere a incendiilor cu o capacitate de 10.000 de litri de apă, absolut necesară în cazul intervențiilor la incendii care necesită folosirea unor cantități mari de apă.

Citește și: ISU Prahova va avea în dotare două motociclete pentru intervenții medicale de urgență

„Astăzi, 10 autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă, din totalul celor 200 de același tip, care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, completează parcul auto al inspectoratului general. Acestea au plecat astăzi către județele: ISU Constanța, ISU Brăila, ISU Galați, ISU Ialomița, ISU Iași, ISU Maramureș, ISU Mureș, ISU Prahova și ISU Tulcea”, este anunțul postat, joi, de ISU Prahova pe pagina de Facebook.

Autospecialele de capacitate mare sunt destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

În Prahova vor ajunge mai multe autospeciale de mare capacitate, dar și două motociclete folosite ca primă intervenție medicală de către echipajele SMURD, grație accesării de fonduri europene de către IGSU.

Back To Top