Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Hipodromul Ploieşti va fi, duminică, 19 iunie, începând cu ora 10.00, gazda unei noi reuniuni hipice organizate de CSM Ploieşti, în cadrul căreia se vor desfăşura două curse de galop şi două curse demonstrative de trap.
  • Reuniunea va fi deschisă, la 10.05, de o cursă demonstrativă de trap și va continua, la 10.30, cu Premiul „Wathba Stallions Cup” la galop.

Cele două curse de galop, organizate în parteneriat cu Federaţia Hipică Română, se anunță speciale mai ales pentru Premiul „Wathba Stallions Cup”, în care sunt în joc premii în valoare totală de 25.000 lei.

Citește și: Ședință la Consiliul Județean Prahova. Vot pentru reabilitarea drumului de acces spre Slon - Tabla Buții din Cerașu

Organizatorii au anunțat că întrecerea va fi accerbă între cei şase cai pursânge arab înscrişi la start: Alwaadi, Aquila Nera, Al Ban, Shimal, Abinioux şi Uthifa!

Reuniunea va fi deschisă, la 10.05, de o cursă demonstrativă de trap și va continua, la 10.30, cu Premiul „Wathba Stallions Cup” la galop.  La ora 11.00 este progrată cea de-a doua cursă demonstrativă de trap a zilei. Reuniunea va fi închisă, la ora 11.40, de Premiul „Cupa Herghelia Mangalia” la galop.

Pauzele dintre curse vor fi animate de dansatorii din cadrul Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, iar cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Back To Top