reziliere termoficare
Categorie: Administraţie
  • În ședința AGA ADI Termo Prahova, care a avut loc în această dimineață, s-a luat decizia notificării operatorului de termie din Ploiești, cu privire la rezilierea contractului.
  • Un prim anunț în acest sens a fost făcut ieri după-amiază, de președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, în ședința de îndată a Consiliului Județean.
  • Operatorul a fost somat să reia furnizarea apei calde în Ploiești.

Directorul ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu, a anunțat, după ședința de marți dimineață, că s-a decis notificarea pentru reziliere a operatorul Termoficare Prahova. 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, marți, ca a fost reziliat contractul cu SC Termoficare Prahova. Operatorul de termoficare a fost somat să reia furnizarea apei calde în municipiul Ploiești. Operatorul are obligația să asigure continuitatea serviciului de termoficare, a mai spus acesta.

“Am reziliat contractual de delegare a serviciului de termie. Ei aveau în contract obligativitatea furnizării apei calde ploieșteni. Nu au respectat asta. Nu există un motiv să fie oprit CET-ul, în acest moment. O să-i somăm să înceapă livrarea de apă caldă cât mai curând posibil”, a declarat Iulian Dumitrescu, după ședința de marți dimineață.

Ieri după-amiază, președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a cerut mandat pentru a solicita, azi, în AGA Termo Prahova, rezilierea contractului cu operatorul de termoficare, dacă sunt îndeplinite condițiile legale pentru acest lucru.

Ce se întâmplă după rezilierea contractului cu Termoficare Prahova?

“Vreau să asigur ploieștenii că în cazul rezilierii contractului, nu vom pierde timpul cu o nouă licitație, ci există posibilitatea unei încredințări directe pe situații de urgență, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Județean”, a mai transmis Iulian Dumitrescu luni după-amiază.

VEZI ȘI: Iulian Dumitrescu, președinte CJ Prahova: „ Mi se pare total inacceptabil să se întrerupă furnizarea de apă caldă”. Marți se va cere rezilierea contractului

Decizia rezilierii a fost luată la o zi după ce Termoficare Prahova a oprit furnizarea apei calde, în sistem centralizat, pentru municipiul Ploiești.

 

Back To Top