protest fara apa calda
Categorie: Administraţie
  • Uniunea Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova vrea să organizeze un protest împotriva situației create, în Ploiești, de oprirea furnizării apei calde.
  • Acțiunea ar putea avea loc joi, 4 august.

UAP Prahova a depus, luni, la Poliţia Locală Ploieşti şi Primăria Ploieşti, o cerere prin care solicită aviz pentru organizarea unui protest pe 4 august. Acțiunea este îndreptată, desigur, împotriva sistării frunizării apei calde, la nivelul municipiului.

Dacă cererea va fi aprobată, protestul ar urma să aibă loc între orele 10.00-13.00.

Uniunea Asociațiilor de Proprietari solicită, public, inclusiv demisia directorului ADI Termo Prahova, pe motiv că Ploieștiul a ajuns sa nu aibă apă caldă.

De asemenea, într-un comunicat de presă transmis de președintele UAP Prahova, Iulian Cristescu, acesta cere conducerii CJ Prahova să aloce sumele pentru închirierea a două cazane mobile, la CET Brazi, iar Primăriei Ploiești să rezolve problema subvenției.

VEZI ȘI: DOCUMENT. O scrisoare pierdută. Operatorul de termie a avertizat de acum o lună, autoritățile au fost în concediu

Marți dimineață, ADI Termo Prahova a reziliat contractul cu Termoficare Prahova, operatorul de termie din Ploiești, motivul fiind că acesta nu și-a îndeplinit obligația de a asigura continuitatea furnizării apei calde.

VEZI ȘI: ULTIMA ORĂ! Contractul cu Termoficare Prahova a fost reziliat

Back To Top