Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul județean
Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni vor discuta, marți, în ședința extraordinară, un proiect de rectificare a bugetului SJU Ploiești pe 2022.
  • Inițiativa se referă la repartizarea unor sume alocate de Ministerul Sănătății, dar și la fonduri în vederea achiziționării a mai multe boilere electrice.

“Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică Prahova nr. 25.341/26.07.2022, prin care s-au alocat Spitalului Județean de Urgență Ploiești transferuri de la bugetul de stat în sumă de 9.530,00 mii lei pentru finanțarea aparaturii medicale și echipamentelor de comunicații în urgență în sănătate, propun rectificarea bugetului propriu cu suma alocată de Ministerul Sănătății”, menționează proiectul inițiat de președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Documentul precizează că fondurile vor fi folosite pentru un sistem de neuronavigație cu platformă de ghidaj robotic (6.907,00 mii lei) și un microscop intraoperator neurochirurgie (2.623,00 mii lei). De asemenea, “în completarea fondurilor alocate de Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgență Ploiești repartizează suma de 1.061,00 mii lei pentru asigurarea contribuției Consiliului Județean Prahova la acest parteneriat și 150,00 mii lei pentru achiziționarea a 5 bucăți boilere termoelectrice 1000 litri, sume redistribuite în cadrul listei obiectivelor de investiții”, se mai arată în proiect.

VEZI ȘI: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cere Termoficare Prahova să reia furnizarea de apă caldă

SJU Ploiești, cea mai mare unitate sanitară din Prahova, a fost afectat, la începutul săptămânii trecute, de oprirea furnizării de apă caldă la nivelul municipiului, mai multe secții ale sale funcționând în clădiri alimentate din sistemul centralizat.

VEZI ȘI: Fără apă caldă, la Maternitate și Pediatrie. Sute de copii și femei din cele două spitale se spală “ca-n vreme de război”

 

Back To Top