Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Traficul rutier va fi întrerupt, începând de joi, 25 august, pe strada Erou Călin Cătălin din zona din apropierea Palatului Culturii și Palatului Administrativ din Ploiești.
  • Timp de patru zile, la Ploiești, are loc Festivalul folcloric „Prahova Iubește Basarabia”, ediția a VI-a.

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că, în ședința Comisiei  Municipale  pentru  Transport și Siguranța  Circulației,  a fost aprobată solicitarea privind închiderea circulației rutiere pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la  colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), începând cu data de 25.08.2022, ora 6.00 și până în data de 28.08.2022, ora 16.00.

Citește și: TEATRUL PLOIEȘTI. Mihaela Rus: „Ne așteaptă o stagiune nouă, cu două festivaluri internaționale și multe surprize”

Primăria Ploiești a precizat că măsura a fost dispusă în vederea desfășurării, în bune condiții, a Festivalului folcloric “Prahova Iubește Basarabia”, ediția a VI-a, eveniment organizat de Centrul Județean de Cultură Prahova – Consiliul Județean Prahova.

Conducătorii auto trebuie să utilizeze rute ocolitoare în zona menționată.

Back To Top