Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consilierii locali PNL au anunțat, miercuri, că au identificat soluții pentru criza apei calde din Ploiești.
  • Una dintre propuneri este preluarea în patrimoniul Primăriei a CET Brazi, iar cea de a două se referă la înființarea unei societăți care să aibă ca obiect de activitate serviciul de termoficare al orașului.

Consilierii locali PNL au anunțat că, alături de consilieri ai USR, PSD, Pro România şi ALDE, au iniţiat, miercuri, un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale (Termo- Ploieşti) care să poată prelua în regim de urgenţă activitatea de producere a agentului termic (pentru apa caldă şi căldura în cele peste 60.000 de apartamente din Ploieşti racordate la sistemul centralizat).

Citește și: Primăria Ploiești a lansat noi acuzații la adresa Consiliului Județean Prahova în criza apei calde

Totodată, consilierii PNL au iniţiat, potrivit comunicatului de presă emis, proiectul de HCL prin care solicită Consiliului Judeţean predarea  CET-ului Brazi şi a reţelei primare de transport a agentului termic, astfel încât întregul sistem - de la producţia agentului termic, la distribuţie şi până la punctele termice de cartier - să se afle în patrimoniul Primăriei Municipiului Ploieşti.

Citește și: ADI Termo Prahova, către operatorul de termoficare: Vă solicităm să puneți în funcțiune CAF2, în maxim 24 de ore

Potrivit consilierilor PNL, ambele proiecte de HCL vor fi supuse votului Consiliului Local convocat în şedinţă extraordinară pentru data de mâine, 25 august, ora 16.00 .

Reamintim faptul că, începând cu 1 august 2022, a fost sistată alimentarea cu apă caldă în Ploiești.

Back To Top