Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Șeicul Nawaf Saud Nasir Al-Sabah s-a arătat interesat de programele de studii pe care Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești le poate pune la dispoziția studenților străini.
  • Anunțul a fost făcut de Ambasada României în Kuweit în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții UPG Ploiești.

Universitatea Petrol-Gaze (UPG) Ploiești a anunțat că Ambasada României în Kuweit, în cadrul unei întrevederi cu CEO-ul Kuweit Petroleum Corporation, Șeicul Nawaf Saud Nasir Al-Sabah, ( membru al familiei conducătoare Al-Sabah), s-a interesat de programele de studii pe care Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești le poate pune la dispoziția studenților străini.

Citește și: Decizia Tribunalului Prahova în criza apei calde din Ploiești

Având în vedere interesul exprimat de partea kuweitiană, Rector al U.P.G., prof.dr.ing.habil Dinu Florinel l-a primit, la sediul instituției de învățământ din Ploiești, pe Excelența Sa domnul Stănescu Mugurel Ioan, ambasadorul României în Kuweit. La întâlnire, potrivit unui comunicat de presă emisă de UPG Ploiești, au mai participat cadre didactice de la Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor precum și directorul departamentului de Relații Internaționale, pe lista discuțiilor figurând teme precum educația (schimburi academice) și cercetarea (revitalizarea zăcămintelor mature de hidrocarburi, depoluarea zonelor poluate cu produse petroliere și redarea acestora în circuitul exploatărilor industriale).

În Kuweit se află în stare de finalizare un Centru integrat ultra-modern pentru Cercetare și Tehnologie în domeniul hidrocarburilor (KUVEIT INTERNATIONAL PETROLEUM RESERCH CENTER) unde ar urma să-și desfășoare activitatea 250 de cercetători și specialiști în industria petrolului și gazelor naturale. În acest scop, potrivit UPG Ploiești, se dorește încheierea de acorduri de cercetare cu parteneri strategici din zona academică, institute de cercetare și companii conexe.

Back To Top