Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Pe rolul Judecătoriei Ploiești s-a aflat, vineri, cererea de Ordonanță Președințială a Uniunii Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova prin care se solicita reluarea furnizării apei calde la nivelul municipiului.
  • Instanța a admis excepția necompetenței materiale, invocate de operatorul de termoficare și UAT Ploiești, și a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Prahova.

 Uniunea Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova a depus, în luna august, la Judecătoria Ploiești, o cerere de Ordonanță Președințială prin care solicita asigurarea continuității furnizării serviciului de apă caldă și revenirea ADI Termo Prahova asupra rezilierii contractului cu operatorul de termoficare.

Citește și: Dumitru Tudone, vicepreședinte CJ Prahova: CET Brazi va fi transferat la Primăria Ploiești

Uniunea Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova a anunțat, vineri, că instanța a admis excepția necompetenței materiale, invocate de operatorul de termoficare și UAT Ploiești, și a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Prahova.

O altă cerere de Ordonanță Președințială, prin care se solicită reluarea furnizării apei calde din municipiul Ploiești, a fost depusă, tot în luna august, de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova. În acest caz, Curtea de Apel Ploiești a stabilit competența materială de soluționare a cauzei de către Tribunalul Prahova.

Citește și: Decizia Curții de Apel cu privire la cererea de Ordonanță Președințială pentru reluarea apei calde la Ploiești

La Ploiești a fost sistată furnizarea apei calde începând cu 1 august 2022.

Back To Top