Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Cu majoritate de voturi, aleșii județeni au aprobat, luni, rectificarea de buget a județului Prahova și rectificarea de buget de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, precum și modificarea listei de investiții din creditul intern în valoare de 165 de milioane de lei.

 Ședința extraordinară a Consiliului Județean Prahova avut loc, luni, începând cu ora 19.30, la Sala de 200 de locuri, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâri.

Citește și: Ministerul Justiției sprijină eforturile Republicii Moldova pe calea consolidării legalității și protejării fondurilor publice, elemente esențiale ale integrării în Uniunea Europeană

Primul proiect de hotărâre a vizat rectificarea bugetului județului și rectificarea bugetului Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2022 a adus suplimentarea veniturilor și cheltuielilor totale cu suma de 1,4 milioane de lei.

Cel de-al doilea proiect aprobat a vizat modificarea listei de obiective de investiții din creditul intern în valoare de 165 de milioane de lei, fonduri destinate pentru proiecte cu finanțare europeană.

Lista de investiții include, printre alte proiecte, înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în comunele Cocorăștii Mislii, Valcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Stefesti, Bertea și Slănic, modernizarea și reabilitarea unor drumurilor județene, dar și dotarea unităților sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Prahova cu infrastructură medicală de tip spital modular și echipamente medicală, ca urmare a semnării contractului de finanțare.

Totodată, pe lista de investiții a fost inclus și proiectul de creștere a gradului de digitalizare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din județul Prahova prin achiziționare de echipamente și servicii de conectare și acces Internet, în urma semnării contractului de finanțare, care are o valoare de  24.292.240 lei.

Back To Top